Solfilm til biler og bygninger

Hos SunWrap tilbyder vi professionel montering af solfilm på alle biler og bygninger. Vi har en bred vifte af forskelligartede typer film, hvor der både er i de helt lyse nuancer til de meget mørke. Har du planer om at udsmykke din bil eller måske en bygning, kan vi være behjælpelig med vores ekspertise på området.

Der er mange grunde til at vælge at få ens bil pakket ind i solfilm. Det kan være på grund af uønskede reflekser, af hensyn til privatliv, mindske falmning og mange andre gode grunde. Vi er her for at hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker, så du får det ønskede look, du gerne vil have.

Når vi monterer solfilm på din bil eller for den sags skyld på en bygning, er det altid film i høj kvalitet, som holder i mange år. Solen vil naturligt nok udøve noget slitage på filmen, hvorfor det er vigtigt, at kvaliteten er i top. Det kan du være helt sikker på, når du bestiller din opgave hos os.

Hos os er det muligt at få en solfilm, der passer til dine ønsker. Vi har mange muligheder, hvor vi blandt andet kan nævne følgende slags film:

  • Solfilm

  • Sikkerheds-film

  • Spejlfilm

  • Special film i lyse og mørke farver

Alle vores typer film kan kombineres med en bilindpakning eller farveskift, hvis du er træt af den gamle farve og trænger til at prøve noget helt nyt. Vi har egen grafiske afdeling, hvor de kan hjælpe med udformning af blandt andet logoer og andre grafiske elementer.

Har du lyst til at se flere billeder besøg vores Facebook side eller Instragram profil.

SKRIV OG FÅ ET TILBUD

FULL WRAP

Tryk her

Vi monterer solfilm og folie i høj kvalitet

For at kunne levere et tilfredsstillende resultat der holder længe, er det en selvfølge, at kvaliteten af vores film og folie er i top. Det giver den længste holdbarhed og den største slidstyrke. Vi ved af erfaring, hvad der er mest anvendeligt både, hvad angår farver og sammensætning af folier og film. Så spørg os til råds, hvis du ønsker en fagmands vurdering.

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Har du derfor en idé til, hvordan du gerne vil have lagt en folie i spændende farver med logo eller andre motiver, er vi altid med på at rådgive og sparre med dig i forhold til din idé. Vi er til for at hjælpe dig med at realisere den, og det vil vi gøre efter bedste evne.

Kontakt os ganske uforpligtende for en aftale eller pris på din opgave på telefon 30 24 52 85 eller skriv til os på js@sunwrap.dk.