Bilindpakning i slidstærke materialer

Ønsker du folieindpakning af din bil eller varevogn, er vi hos SunWrap specialister i montering af alle typer film og folie. Vi har mange års erfaring i branchen og har derfor stor viden og indsigt i, hvad der fungerer og ikke fungerer. Vi har vores helt egen grafiske afdeling, hvorfor du kan få inspiration til netop dit design til en bilindpakning.

Har du lyst til at se flere billeder besøg vores Facebook side eller Instragram profil.

SKRIV OG FÅ ET TILBUD

FULL WRAP

Tryk her

Kun din fantasi sætter grænserne

Drømmer du om at give din bil en folieindpakning, således at den får et helt nyt look, er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til dekorering af din bil. Vi kan levere stort set alle former for bilindpakning, som for eksempel en delvis indpakning efter helt eget valg. Husk vi montere også solfilm i din bil.

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver og specielle folier, så du kan få lige præcis det look, du leder efter. Om det er metallic, carbon, chrome, aluminium, blanke, matte, farveskiftende, effektfolier og meget mere, har vi det helt sikkert. Vi er klar til at hjælpe dig med at løfte din opgave med fokus på at levere en kvalitet, der er helt i top.

Du kan ringe til os på telefon 30 24 52 85 eller skrive til os på js@sunwrap.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.